2009 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Pirkėjai

Maždaug prieš mėnesį internete pamačiau skelbimą: "Perku verslo idėją".
Paieškojęs radau dar gal dešimt panašių skelbimų.
O aš kaip tik turiu tokią - dydis ne XXL, šviežia ir šiaip simpatiška. Pačiam užsiimt vis laiko (gal daugiau noro...) pritrūksta, o čia du žmonės bus aptenkinti - vienam nereikės dirbti, o kitam galvoti:),
Visais rastais adresais išsiuntinėjau tokio turinio laiškelį:
"...
Trumpai:
Sritis: paslaugos-pramogos.
Vienam "taškui" reikėtų apie 30 000 LT investicijų. Vienas arba du darbuotojai (gali būti, kad įmanoma dirbti su patentais). Reikėtų nuomotis apie 30-50 kvadratinių metrų ploto.
Planuojamos pajamos apie 400 - 500 LT per dieną iš "taško".
Kaune galėtų būti daugiau "taškų", gal 10. Arba galima daryti vieną - du "centrus" viename mieste, didinant jų plotą + investicijas.
Panašus dalykas yra buvęs, ir buvo labai populiarus. Dabar būtų naujas technologinis lygis, visame pasaulyje (ir Lietuvoje, beje) sparčiai populiarėjanti naujovė. Su panašia technologija galima brautis į reklamos rinką, bet šiuo reklamos užsakymų mažėjimo metu neverta.
..."
Per mėnesį nesulaukiau nei vieno atsakymo.
Suprantu, kad kažkokia skelbimų autorių dalis tikėjosi maždaug tokio pasiūlymo: "Žiūrėk, bachurs, yr biznis, įdedi 200 litų, po mėnesia galėsi su mersu varinėt, po metų būsi kiečiausias Kaune. Neturi 200? - Nu tai galiu paskolint!"
Bet ne visi gi?
Ar kažką ne taip surašiau?

2 komentarai:

Sistem rašė...

Tai bando vogti verslo idėjas ten ;] tu kaip parašei apvalei tai suprato kad tavęs lengvai neišdurs ir spjovė. bent aš taip manau

viz3 rašė...

Tai tinginiai... aš apie juos geriau galvojau:)