2012 m. balandžio 2 d., pirmadienis

Natūralus tikrumas


Aha. Anksčiau galvojau, kad Rokiškio pienas tik meluoja - savo "numašinuotą", fabrike perdirbtą pieną vadina naminiu ir natūraliu. Taip sakant, dvi melagystės viename pavadinime.
Dabar jie kaip prisipažysta, kad ten buvo visos trys melagystės - tas pienas buvo ne tik nenaminis ir nenatūralus, bet dar ir netikras! Gal netgi koks kenksmingas gaminys? Gal kaip tie kinų gaminami kiaušiniai? -

Tai jau jeigu nuo šiol gamins tikrą pieną, tai gal jau gali pasakyt, iš ko darydavo anksčiau gamintą natūraliai netikrą?
P.S. Gal kas žino, kuo natūralus pienas skiriasi nuo tikro?:) P.P.S. Natūralus pienas yra netikras? Tikras pienas yra nenatūralus?

5 komentarai:

Unknown rašė...

Aš pirkdavau savo mažei šį pieną ir kefyrą. Greitai visą esmę, nes BM nubaus.

viz3 rašė...

Esmė tame, kad rašo beleką, meluoja nebaudžiami ir nebegali žinot, ką perki. Privatizuoja žodžius, paskui melas didėja ir jau nelabai ką stebina dirbtiniai kiaušiniai, kuriuos norint irgi galima vadinti natūraliais. Žodžiai yra tam, kad susikalbėti. Tą norėjau pasakyt, bet žiūriu nelabai pavyko...
Beje, naujasis pavadinimas vėl meluoja - tikras pienas nebūna 2,5 proc. riebumo, jis gerokai riebesnis. Šitam labai tiktų pavadinimas "Mašinuotas pienas".
Vaikam turbūt geriau pirkt turguj pilstomą.

Anonimiškas rašė...

Tiesiog pieninės pastatą reikia oficialiai pavadinti, tarkim, „pieno namai“ir mašininis pienas legaliai taps naminiu. Arba tame pastate apgyvendinti sargą :D

viz3 rašė...

Valio, pražuvėlis atsirado! Aš jau galvojau per šventes ką nors ne tą suvalgei:)O kodėl paties blogas pasidarė neprieinamas paprastai liaudžiai?

Anonimiškas rašė...

Aš neatsiradau, aš vis dar dingstu :D
Tapo nekomentuojamas, ne neprieinamas. Ar tu apie blogspot? Tai to nebėra, nes gūglis erzina. Nebeliks ir wordpreso, kai tik ateis mintis, ką su juo daryti ir kur dėti.
Kažkaip supratau, kad bandau įtikinti protingesnius už save, tai ir mečiau tą reikalą :D